Opdatering på Min klynge-siden


Det er nu muligt for både klyngekoordinator og bestyrelsesmedlemmer i klyngen at redigere, hvem der er klyngemedlem, som deltager i klyngearbejdet fra de enkelte klinikker, via Min klynge-siden på kiap.dk. 

Det er som hidtil klyngekoordinator, der har ansvar for at alle ydernumre er korrekt registreret i klyngen. De enkelte praksis har ansvar for, at ejerlæger og ansatte læger i klinikken er korrekt registreret i klyngen. 

Personaleoverblikket under praksisoplysningssiden er blevet fjernet, med det formål at reducere unødig registrering af diverse personale i klinikken, som ikke er en del af klyngearbejdet. 

Registrering af klyngens medlemmer er nu derfor muligt på Min klynge-side: Gå til "Min klynge" på kiap.dk via login med MitID Erhverv.  

Det er muligt at tilføje nye klyngemedlemmer med følgende stillingskategorier: 

  • Ejerlæge
  • Ansat læge
  • Praksispersonale

Vi har valgt at fjerne stillingskategorien uddannelseslæger, da det giver et stort administrativt arbejde for klyngen løbende at skulle opdatere klyngeregistreringen ved udskiftning af uddannelseslæger i klinikken.

Ønsker du alligevel at oprette uddannelseslæger som klyngemedlem, fx fase 3 læger, skal du ind til videre oprette dem med stillingsbetegnelsen praksispersonale.  

I udviklingen af det nye møde- og kalendermodul til klyngerne arbejder vi med en enkelt måde at tilføje uddannelseslæger til klyngemøder.

Vi arbejder løbende med at forbedre hjemmesiden og indholdet på Min klynge-siden. Har du spørgsmål eller feedback er du altid velkommen til at sende det til Signe Rørdam Holm på sholm@kiap.dk.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret om aktuelle tilbud til klyngerne.
Se tidligere udsendte nyhedsbreve

Tilmeld